Hellevillan kennel

Oiva_Satu_Taika
Hellevillan Magnolia jälkeläisineen. Kuva Aino Vakkilainen
Hellevillan Magnolia jälkeläisineen. Kuva Aino Vakkilainen
Hellevillan_Kennel
Hellevillan Magnolia - Okariina - Palisanteri - Pellava
Vuolasvirtapalkinto 2019
Vuolasvirtapalkinto 2019

Hellevillan kennel

Hellevillan vehnäterrieripennut kasvavat viisihenkisen perheemme arjen keskellä Lopella, Kanta-Hämeessä. Koko perhe osallistuu mielellään pentujen hoitoon ja odottaa aina yhtä innokkaasti pentueen syntymää. Tavoitteena on kasvattaa vehniä, joista tulee rakastettavia, pitkäikäisiä perheenjäseniä.

Hellevillan tarina

Ensimmäinen Hellevillan pentue näki päivänvalon kesällä 2005, jonka jälkeen pentueita on syntynyt noin kerran vuodessa. Sain ensimmäisen vehnäni Ritan vuonna 1991, minkä myötä tästä ihastuttavasta rodusta on tullut erottamaton osa elämääni. Muutaman vuoden päästä Rita sai kaverikseen Willen. Kennelnimi Hellevillan viittaa Elämäni Koiraan, kennelin kantanarttuun Wheatstone Helleen, josta narttulinja on jatkunut jo kuuden sukupolven verran.
Vuonna 2019 Hellevillan kennel palkittiin ansioituneesta kasvatustyöstä Kennelliiton Lauri Vuolasvirta -palkinnolla.

Hellevillan pennut

Pennut lähtevät meiltä aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja rekisteröityinä. Mukaan tulevasta pentupaketista löytyy myös kirjalliset hoito-ohjeet. Pennut on totutettu mm. erilaisiin hoitotoimenpiteisiin, ulkoiluun, koiriin ja ihmisiin sekä normaalin perhe-elämän touhuihin.
Pesen ja trimmaan pennut ennen luovutusta. Trimmaan kasvattini veloituksetta ensimmäisen vuoden ajan. Pentutapaamisessa vaihdetaan kuulumisia pentuesisarusten omistajien kesken. Olen myös jatkossa kiinnostunut kasvattieni elämästä ja toimin tukena koko niiden elämän ajan.

 

Tulevista pentuesuunnitelmista voit tiedustella suoraan minulta sähköpostitse tai puhelimitse. Ajankohtaisista pentuesuunnitelmista voit lukea myös täältä.

Koiramme

Tällä hetkellä perheeseemme kuuluu taas kolme vehnää; viidennen polven kasvattini Kiki, sen Taika-emä ja Oiva-vaari, jonka omistamme yhdessä Wheatstone-kennelin kanssa.

Taika

Taika

Hellevillan Magnolia

Taika on hurmannut meidät suloisen terrierimäisellä asenteellaan.

Kiki 7 kk

Kiki

Hellevillan Sakura

Tomera pikku Kiki on piristysruiske, hyrrä ja varsinainen härveli; On tai Off!

Oiva

Oiva

Whindancer Golden Boy

Uskollinen seuramies Oiva pitää tarkkaa lukua laumastaan - ja pihapiirin fasaaneista.