Hellevillan kennel

Satu
Hellevillan Halla Magnolia Kuura Jatuli
Hellevillan Halla Magnolia Kuura Jatuli

Hellevillan kennel

Hellevillan vehnäterrieripennut kasvavat viisihenkisen perheemme arjen keskellä Lopella, Kanta-Hämeessä. Koko perhe osallistuu mielellään pentujen hoitoon ja odottaa aina yhtä innokkaasti pentueen syntymää. Tavoitteena on kasvattaa vehniä, joista tulee rakastettavia, pitkäikäisiä perheenjäseniä.

Hellevillan tarina

Ensimmäinen Hellevillan pentue näki päivänvalon kesällä 2005, jonka jälkeen pentueita on syntynyt noin kerran vuodessa. Sain ensimmäisen vehnäni Ritan vuonna 1991, minkä myötä tästä ihastuttavasta rodusta on tullut kiinteä osa elämääni. Muutaman vuoden päästä Rita sai kaverikseen Willen. Kolmas vehnäni, Elämäni Koira ja Hellevillan kantanarttu oli Wheatstone Helle eli "Helle".

Hellevillan pennut

Pennut lähtevät meiltä aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkistamina ja rekisteröityinä. Mukaan tulevasta pentupaketista löytyy myös kirjalliset hoito-ohjeet. Pennut on totutettu mm. erilaisiin hoitotoimenpiteisiin, ulkoiluun, koiriin ja ihmisiin sekä normaalin perhe-elämän touhuihin.
Pesen ja trimmaan pennut ennen luovutusta. Trimmaan kasvattini veloituksetta ensimmäisen vuoden ajan. Pentutapaamisessa vaihdetaan kuulumisia pentuesisarusten omistajien kesken. Olen myös jatkossa kiinnostunut kasvattieni elämästä ja toimin tukena koko niiden elämän ajan.

 

Tulevista pentuesuunnitelmista voit tiedustella suoraan minulta sähköpostitse tai puhelimitse. Ajankohtaisista pentuesuunnitelmista voit lukea myös täältä.

Koiramme

Tällä hetkellä perheeseemme kuuluu kaksi vehnää; neljännen polven kasvattini Taika sekä sen isä, USAsta tuotu Oiva, jonka omistamme yhdessä Wheatstone-kennelin kanssa.

Taika

Taika

Hellevillan Magnolia

Taika on hurmannut meidät suloisen terrierimäisellä asenteellaan.

Oiva

Oiva

Whindancer Golden Boy

Uskollinen seuramies Oiva pitää tarkkaa lukua laumastaan - ja pihapiirin fasaaneista.